Sq.AmazingHope.net (Në faqen kryesore) Sq.AmazingHope.net

Lutje për shërim dhe derdhjen e Shpirtit të Shenjtë - 777

Ngjarjet e tanishme botërore

424_777prayer.jpg

Lutje për shërim dhe derdhjen e Shpirtit të Shenjtë - 777

Added: 08.05.2011
Views: 159929x
Temat: Ngjarjet e tanishme botërore
PrintTisk

Kisha e re Dhjata e ndikuar fuqishëm në botë me lajmin e mirë të ungjillit në një brez të vetëm. Mbushur me Frymën e Shenjtë të besimtarëve të Dhiatës së Re të pranishmëve për të ndarë të vërtetën e mesazhit të kryqëzuar dhe të ringjallur Zoti me qindra e mijëra njerëz. Në fytyrën e pengesa të pakapërcyeshme, këta besimtarë të lutur të shpallur Ungjillin deri në skajet e tokës. Kjo do të ndodhë përsëri në disa vende kjo po ndodh tani. Ju mund të jetë pjesë e diçka të madhe për Perëndinë.

Rinovimi është një eksperiencë e re me Jezusin. Kjo është për atë që ju bëni në jetën tuaj personale, në martesën tuaj dhe fëmijët tuaj. Na ringjallur nga një lutje pasion të sinqertë për të misionit. Në këtë faqe ju jeni duke predikuar, leximet liturgjike, burimet shpirtërore, udhëzon ndërhyrës lutje, dhe një gamë të gjerë të ideve dhe materiale për të mbajtur ty dhe kishën tuaj lokale për përtëritjen shpirtërore. Lidhur me miliona anëtarë në mbarë botën që jam i etur për derdhjen e Shpirtit të Shenjtë të Perëndisë dhe përfundimin e punës në terren.

Profecitë rreth Fundi i Kohës në Zbulesa parashikojnë se do të përsëritet Rushajeve, Shpirti i Shenjtë do të jetë derdhur në një shi të fuqishëm të dytë. Toka do të rrezatojë nga lavdia e Perëndisë. Urgjencën e kohës tonë kërkon që ne të kërkojmë Perëndia i premtoi fuqinë e Shpirtit të Shenjtë për të përfunduar punën e tij në tokë, në këtë brez.

Ndërsa lexoni këto faqe mund të jetës tuaj të jetë e mbushur me Shpirtin e Tij, dhe ju keni një dëshirë edhe më të madh për të marrë fuqinë e Shpirtit të Shenjtë dhe të dëshmojë për të në këtë brez finale.

http://www.revivalandreformation.org/

Në seancën e fundit të Konferencës së Përgjithshme të Shtatë ditë Kisha Adventiste me përfaqësues nga kishat e gjithë bota votuar për ringjalljen dhe ripërtëritjen shpirtërore, si një thirrje mprehtë për popullin e Perëndisë para ardhjen e dytë të Jezu Krishtit.

Ky dokument përmban këtë deklaratë: "Ne apel të gjithë anëtarëve të Kishës për të bashkuar me krerët e kishës dhe miliona të tjerë Adventists Shtatë ditë në kërkim të një marrëdhënie më të thellë me Jezusin dhe derdhjen e Shpirtit të Shenjtë për çdo 7:00 ... mëngjes ose në mbrëmje, shtatë ditë në javë Kjo është një thirrje urgjente Tokës shtrihet në lutje të zjarrtë Kjo është një thirrje për dorëzim të plotë në Jezusin dhe pushtet përvojën e jetës në ndryshim e Shpirtit të Shenjtë, që Zoti ynë do të japë "shtoi Wilson: "Dëshira e zemrat tona, ne shohim se shërim duhet të mbajë në Kishë. Ajo është Ky mesazh për të gjithë ne."

"Zoti do të përfundojë këtë punë", tha Ted Wilson, NC, Presidenti i Kishës Adventiste gjatë takimit. "Ai dëshiron të derdh nga Fryma e Shenjtë në një sasi të pakufizuar." Sipas dokumentit të miratuar, "dhuratë të premtuar të Perëndisë" Adventists kanë një sfidë të veçantë:. "Kishat kanë të njëjtin ritëm të rritjes si rritja e popullsisë globale krenare e vlerësimit tonë të tanishëm të evangelizing ndikimin e botës të çon në përfundimin se në qoftë se nuk ka ndryshim dramatik është përfunduar qiellor rol në këtë brez Përkundër përpjekjeve tona më të mira, të gjitha planet tona, strategjitë dhe burimet nuk janë në gjendje për të përfunduar detyrën e lavdisë së Perëndisë në Tokë "Dokumenti i shton:".. Nuk ka asgjë më të rëndësishme se njohuritë e Jezusit dhe premtimin e tij për të gjetur derdhjen e Shpirtit të Shenjtë në fuqinë e mandatit të Ungjillit shiun e fundit për të përmbushur. "

Shërim dhe rehabilitim duhet të kenë vendin e tyre, thotë se dokumenti. Sipas të japin kuotën e tyre nga Ellen G. White, bashkë-themeluesi i lëvizjes pioniere kësaj, në Review Ardhja e shtunë Herald, 25 shkurt 1902, deklaron: "Në rinovimit do të thotë përtëritje e jetës shpirtërore, mendje dhe zemër, një ringjallje shpirtërore nga vdekja. Rehabilitimi nënkupton riorganizimin, një ndryshim të të menduarit dhe teoritë, zakonet dhe mënyrat e operimit. drejtësisë Rivendosja e nuk do të sjellë fryt të mirë, përveç nëse ajo është e lidhur me ringjalljen e Frymës.

1 Ndara veten në një ditë mjaft kohë për të miqësisë me Krishtin nëpërmjet lutjes dhe studim biblik.

2 Në takimet personale, telefon apo nëpërmjet jetojnë komunitetit lutje të internetit global "777, ku shtatë Adventists ditë, 7 ditë në javë, duke u lutur në mëngjes ose në mbrëmje për 7 derdhje të pranisë dhe fuqisë së Shpirtit të Shenjtë." zinxhirin e lutjeve të sinqerta të besimtarëve duhet të shtrihet nga bota ... lutjet e Shpirtit të Shenjtë "(EGW, RH, 1 mars 1907).

3 Ndara nga e shtuna e parë në tremujorin e, si një ditë të lutjes dhe të agjërimit për një kishë të gjithë botën.

4 Detyrat e shtunë Shkolla e Biblës gjatë shërbimet e kishës për të diskutuar me fokus në ringjalljen dhe reformimit të Kishës. Kisha nuk do të japë fryte të mira, nëse nuk është i lidhur ngushtë me Frymën e Shenjtë. Ne besojmë se këto iniciativa globale mund të sjellë të Kishës në vendet e frutave të tyre.

Një nga pyetjet më të mëdha përballë kisha është një Adventists Shtatë ditë: A jemi të gatshëm për të marrë nga të zonës tonë rehati, që Perëndia do të bëjë atë që është e nevojshme për të përgatitur të gjithë për ringjalljen e vërtetë personale, për të ndryshuar ose reformimin në jetën tonë , ne akoma më shumë si Jezusi, dhe mori shirat e fundit? E gjithë kjo është vetëm nëpërmjet fuqisë së Shpirtit të Shenjtë. Përgjigja për këtë pyetje është zgjedhja juaj dhe zgjedhjen time. Siç e dimë të gjithë, Perëndia nuk do të na detyrojë në përputhje me vullnetin e Tij. Ai fton, mbështet, dhe kështu e mbron me ne në përgjigje të këshillën e tij dhe dëshirat. Gjatë disa muajve të fundit, bëjnë thirrje për përtëritjen dhe reformimin e Kishës hyri në botë nëpërmjet liderët tanë kishës. Cili ishte reagimi juaj?

Më shumë se 100 vjet më parë, Ellen White, një shërbëtor i Zotit i tha, "Restaurimi i besimtari i vërtetë mes nesh është më i madh dhe më urgjente të të gjitha nevojat tona. Kjo duhet të jetë puna jonë e parë në atë që ne aspirojmë për të." (RH, 22 mars 1887).

Modeli i Kishës Apostolike, e cila është përgatitur për derdhjen e Shpirtit të Shenjtë është me ne sot. Para se Jezusi u largua, ai u tha dishepujve të tij për të marrë fuqinë për të përmbushur misionin e dhënë atyre.

Në Luka 24,49 - tha: "Ja, unë ju premtoj unë do të përhap nga Ati i Tij Qëndro në qytet, por deri sa të visheni me pushtet nga lart.."

Veprat 1,5,8 - Gjoni pagëzoi me ujë, por ju së shpejti do të pagëzoheni me Frymën e Shenjtë. "Por unë marrë Frymën e Shenjtë është të vijë mbi ty dhe do të bëheni dëshmitarët e mi në Jeruzalem, në mbarë Judenë, në Samari dhe deri në fund të botës."

Jezusi u tha dishepujve të tij për t'u kthyer në Jeruzalem dhe ka pritur për pushtet se ata kishin ardhur nga Ati. Kohën e pritjes ishte rreth 10 ditë, por nuk e vunë këmbët e tyre dhe presin në apati. Kjo ishte një periudhë tepër intensive të trajnimit. Luka na jep një pasqyrë të shpejtë në atë që ka ndodhur.

Veprat 1,14 - të gjitha në një marrëveshje të përkushtuar veten e tyre në lutje, së bashku me gratë dhe me Maria Jezusit nëna dhe vëllezërit e motrat e tij.

Veprat 2:1-4 - Kur erdhi dita e Rrëshajëve, ata ishin të gjithë së bashku. Papritmas erdhi një ushtimë nga qielli si një erë e fortë shembur, dhe e mbushi gjithë shtëpinë ku ata po rrinin. Dukën mbi ata gjuhë si prej zjarri, të cilat u ndërprenë dhe u vu mbi secilin prej tyre. Të gjithë u mbushën me Frymën e Shenjtë dhe filluan të flasin me gjuhët e tjera si Fryma ua jepte të shpreheshin.

Ellen White shpjegon këtë përvojë të gjithë:. "Ishte ajo, pranoi dhe e ka braktisur mëkatet me anë të lutjes të rënda dhe përkushtim ndaj Zotit se dishepujt e parë të përgatitur për derdhjen e Shpirtit të Shenjtë në ditën e Rrëshajëve të njëjtën punë, vetëm më kaq, ajo duhet të të bëhet tani. "(TM, f. 507).

Ne komandat. Ai është duke pritur që të përhap nga Fryma e Tij mbi njerëzit e tij kanë mbetur për t'u mundësuar atyre për të përfunduar punën e predikimit të mesazhit të tre engjëjt. Çfarë lloj pune të bëjmë? Ne jemi i tha - të rrëfejnë mëkatet e tyre, duke lënë mëkatet, të vërtetë të luten dhe të përkushtohen ndaj Perëndisë!


Artikujt e kategori - Ngjarjet e tanishme botërore

Mesianike hebrenjtë

164_izrael_vlajka.jpg Mesianike hebrenjtë - përmbushjes së profecisëPërveç prerje të shumta të krishterë ekzistojnë në Izrael dhe lëvizjen e të ashtuquajturit "hebrenj mesianik". Këta njerëz zakonisht vijnë nga familje hebraike, por besojnë në ...
Added: 06.10.2010
Views: 163317x

Duke rritur ndjeshëm numrin e fatkeqësive natyrore - për të na paralajmëruar!

429_zemetreseni_japonsko.jpg Bibla parathotë gjendjen e vendit do të gjeni, para se Jezu Krishti të kthehet. Tokë do të jenë të lodhur dhe të numrit të madh të fatkeqësive natyrore. Njerëzit janë madje ...
Added: 12.05.2011
Views: 147542x

World kohë, sa shumë njerëz në këtë botë?

157_world_clock.jpg Pyesin se sa njerëz në këtë botë? Dëshironi të dini sa shumë njerëz janë të lindur, si shumë njerëz vdesin në vit, ose në këtë moment? Dëshironi të dini çfarë është ...
Added: 30.09.2010
Views: 245098x

Çfarë po ndodh në vendet arabe - do të jetë një tjetër eksod?

370_arabske_zeme.jpg Të mëdha protestat kundër qeverisë goditi në dy muajt e fundit, një pjesë të madhe të Lindjes së Mesme. Demonstruesit protestonin kundër kushteve të jetesës të dobët, korrupsioni politik, papunësia e ...
Added: 25.02.2011
Views: 111347x

Super stuhi diellore në 2013

163_solarni_super_boure.jpg Super stuhi diellore do të kërcënojë infrastrukturës së Tokës në 2013Në 2013, të kërcënuar në Tokë aktivitetit të fortë NASA diellore, e cila prodhon një stuhi diellore super mund të dëmtojë ...
Added: 06.10.2010
Views: 143188x

Sq.AmazingHope.net - Lutje për shërim dhe derdhjen e Shpirtit të Shenjtë - 777