Sq.AmazingHope.net (Në faqen kryesore) Sq.AmazingHope.net

Shenjat e kohës - udhëzues tuaj të jetës

Artikuj të ri

405_blizi_se_katastrofa_kdy_buh_zatrese_zemi.jpg 600_konec_sveta_2012.jpg 297_mysterium_hudby.jpg 528_oziveni_a_reformace.jpg 520_jan_hus_kostnice_1415.jpg

Paraqitje

Ndaluar për një moment nga shpejton përditshme dhe të ngut, të marrë një rënie e horizontit të paktën një kohë të shkurtër në mendime. Provoni të thoni se pse unë jam ku të shkoj pas vdekjes? Nuk është vetëm rastësi që na çon në teorinë e evolucionit, apo ne punë krijues?

Pse është gjarpërues planetin tonë në dhimbje, pse është kjo botë kaq shumë fatkeqësi, të luftës dhe të papritura fatkeqësi? Pse është kjo botë kaq e keqe që shtyn në zemër të njeriut, dashuri, dhembshuri dhe përulje? Pse është i njerëzimit sot është i babëzitur, të gënjyer, dhe indiferent për çdo gjë? A është e mundur për t'iu përgjigjur këtyre pyetjeve, nuk është një burim i së vërtetës?

Ju do të përpiqem të përgjigjem të gjitha këto pyetje dhe për të sjellë dritë në jetën tuaj dhe të vërtetën. bota e sotme është e mbushur plotë e përplot informacione që nuk është shpesh e vërtetë. Bota është plot me gënjeshtra, gjysmë të vërtetat dhe fallacies.

Mos harroni se historia e botës sonë, janë regjistruar paraprakisht në librin, të cilin shumë nga frika, nga të cilat janë kthyer nga ana tjetër, pa pasur nevojë për të konsultuar e saj. Për të mbajë këtë libër për njerëzit në kohë të kaluar për ndjekje, tortura dhe djegur kishat e tyre. Çfarë është ky libër, çfarë është ajo kaq misterioze? Ky libër është Bibla, burimi i së vërtetës, jetës dhe të lehta.

Mundohuni që të paktën të shtyrë momentin e shqetësimet e përditshme, dëshiron gjërat kalimtare. Mendoni për kuptimin dhe objektivat e jetës suaj në këtë shkatërruar botën tonë.

Para se të studimit, do të përpiqen të dëgjuar këtë muzikë të bukur.

qiell Music

61_momente_de_pace_2.jpg 62_momente_de_pace_1.jpg 63_momente_de_pace_3.jpg 64_momente_de_pace_4.jpg 65_corina_spatariu.jpg

Shkrimet e fundit

Katastrofë po vjen kur Zoti do të dridhen në tokë!

405_blizi_se_katastrofa_kdy_buh_zatrese_zemi.jpg Bibla qartë paralajmëron se një nga shenjat e fundit para ardhjes së Jezu Krishtit, është se Zoti është lëkundur vendin tonë. Në ditët e sotme, shumica e të dytë që vjen ...
Përditësuar: 18.02.2013
Added: 02.04.2011
Views: 324143x

Fundi i Botës, në dhjetor 2012, ardhja e Antikrishtit, çka në lidhje me Biblën?

600_konec_sveta_2012.jpg Afrohet data e shumë pritur, data që lëviz kohët e fundit të gjitha mediat. Ne të shkojnë në pyetje të ndryshme në lidhje me këto të dhëna me postë. Datë 21 ...
Added: 09.12.2012
Views: 218824x

Video - Music Mister - Hourigan Zeb

297_mysterium_hudby.jpg Botën e sotme është e ngulfatën fjalë për fjalë nga muzika. stile të ndryshme muzikore, grupet, këngëtarët.Shiko këtë video interesante në të cilën ne e shohim në makinë backstage muzikore që ...
Përditësuar: 11.08.2012
Added: 17.12.2010
Views: 197137x

Ne kemi nevojë për ringjallje dhe reformimi në jetën tonë, jo vetëm fjalë!

528_oziveni_a_reformace.jpg Njerëzit janë besnikë zjarr duke u lutur për shpërthim të Frymës së Shenjtë që është premtuar të punës është përfunduar, dhe Jezu Krishtin mund të vijnë për t'i dhënë fund historisë ...
Added: 04.01.2012
Views: 216096x

Vazhdo në reformimin e etërve tanë zellshëm

520_jan_hus_kostnice_1415.jpg Burimi Foto: WikipediaBreza të tërë e vendit Çeke ishte qendra e besimit të reformuar të gjithë Evropën. Secili prej nesh e di se emrat si Jan Hus dhe Jan Zizka. Por ...
Added: 13.12.2011
Views: 193364x

Përgatitja për në fund

514_egw-country_living.jpg "Kur vjen testet kohë, ajo rezulton, që sundonin në jetën e fjalës së Perëndisë. Në verë nuk ka dallim në mes të pemëve me gjelbërim të përjetshëm dhe të tjera aq ...
Added: 23.11.2011
Views: 194320x

Ndryshimet në përkthime Bibël

512_zmeny_v_prekladech_bible.jpg Në gjuhën çeke në numrin e fundit në rritje të përkthimeve të Biblës. Përveç përkthimit ekumenik është në dispozicion jo vetëm për të përfunduar e përkthimit dhe studimit Çeke Bible21, por ...
Përditësuar: 16.11.2011
Added: 16.11.2011
Views: 257059x

Video - mund të bashkojë të gjitha feve botërore?

510_lze_sjednotit_nabozenstvi.jpg Patriarkana bizantine katolike në bazë të autoritetit apostolik dhe profetike përpara se bota publikon një realitet i dhimbshëm: Kisha e krishterë se homoseksualiteti miratojë publikisht, mohojnë ligjet e Perëndisë dhe për ...
Added: 02.11.2011
Views: 195360x

Feja - shfaqjen e drejtime të ndryshme

509_babylon.jpg A keni menduar ndonjëherë se çfarë është dhe ku feja ka origjinën e saj? Cili është më i vjetër? Pse janë kaq shumë forma të fesë? Dhe cilin drejtim është një ...
Added: 02.11.2011
Views: 257505x

Ligjit të Perëndisë është i pandryshueshëm, ajo është ende e vlefshme!

501_bozi_zakon_je_nemeny.jpg Të vërtetat e fjalës së Tij, por Ai i shpalli për njerëzit. Për të gjithë ata që marrin ata, janë një mburojë kundër mashtrimit të Satanit. Injoruar këto të vërteta, e ...
Added: 24.10.2011
Views: 231286x

Persekutimi të besimtarëve besnik në kohën e mbarimit

498_pronasledovani.jpg Çdokush që i studion temën e kohës dhe në fund të ligjeve e diel, ata duhet të dinë se kohë të vështira janë përpara. Ka disa vargje që persekutimi do të ...
Added: 17.10.2011
Views: 330750x

Një takim të rëndësishëm të armikut tonë

495_zabava.jpg Ajo që Satani ka planifikuar? Si ne, të krishterët, të dëshironi të merrni? Mendoni për këto rreshta, shkruar nga Jim Hohnberger në Ikni librin e tij me Zotin. Ky arsyetim nuk ...
Added: 12.10.2011
Views: 183384x

Ne mund të përcaktojë datën fundi i botës dhe ardhjen e Jezu Krishtit?

489_may-21-2011-doomsday-or-judgement-day.jpg Kohët e fundit vazhdimisht në rritje numri i njerëzve që të kuptojnë se ardhjen e Shëlbuesit tonë Jezu Krisht është shumë afër. Njerëzit mendojnë, duke studiuar profecisë dhe duke u përpjekur ...
Added: 09.10.2011
Views: 252949x

Përvoja shëroi djalin nga Bangladeshi

488_zkusenosti_moskala.jpg Dhjetë-vjeçare Yasiah shikuar nëna e saj për të pastruar në dysheme, përgatitjen e ushqimit, të vënë një tenxhere me ujë mbi shpatullën e tij dhe shkoi në fshat dhe për ujë. ...
Added: 02.10.2011
Views: 146460x

Pendohuni - tani është gjëja më e rëndësishme!

484_pokani.jpg Mateu 4,17 - Që nga ajo kohë Jezusi filloi të predikojë, "! Pendohuni mbretëria e qiejve është afër!"Kur Jezu Krishti dhe Gjon Pagëzori predikonte një mbretëri e afërt të qiejve, i ...
Added: 25.09.2011
Views: 218238x

Sq.AmazingHope.net - Shenjat e kohës - udhëzues tuaj të jetës